Dessertcrumble

Dessertcrumble

Met een bolletje ijs of een toefje slagroom

Serveer het warm met een bolletje ijs of een toefje slagroom en geniet van de heerlijke smaken en aroma's van dit verrukkelijke dessert!

Dessertcrumble

Geniet van een onweerstaanbaar dessert met onze heerlijke dessertcrumble! Deze smakelijke traktatie combineert een knapperige, kruimelige topping met een warme en fruitige vulling. 

Ingrediënten
voor 6 personen

  • 2 potten Servero Fruitcompote Appel, Kers, Cranberry (of andere compote naar keuze)
  • 125 gram boter
  • 100 gram kristalsuiker
  • 200 gram bloem
  • 50 gram havermout
  • Snufje zout
  • IJs en/of slagroom voor erbij

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Pak een ovenschaal en doe de potten compote onder in de schaal.
  2. Vervolgens maak je met je vingers een kruimelig geheel van de boter, suiker, zout, bloem en havermout.
  3. Strooi deze kruimels over de compote en bak het geheel 45 minuten gaar en goudbruin in de oven. Serveer met een bol ijs en/of een dot slagroom. Eet smakelijk!

TIP:
Deze dessertcrumble is een heerlijk en feestelijk toetje! Serveer de crumble in de zomer als hij afgekoeld is met een lekker bolletje ijs. Of experimenteer met onze andere fruitcompotes, om jou favoriete smaakje te maken.