Fruitige flappen

Fruitige flappen

Lekker met Servero Fruitcompote

Met de handige Servero fruitcompote als vulling, zijn deze flappen niet alleen verrukkelijk, maar ook gemakkelijk te maken.

Fruitige flappen

Geniet van een heerlijk gebakken traktatie met onze fruitige flappen gevuld met Servero fruitcompote! Deze smakelijke flappen combineren de knapperigheid van het gebak met de zoetheid en smaakvolle Servero fruitcompote. 

Ingrediënten
voor 10 personen

  • 1 pot Servero Fruitcompote Mango, Appel, Abrikoos (of andere compote naar keuze)
  • 1 pakje roomboter bladerdeeg
  • 1 ei
  • Suiker

Zo maak je het

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Beleg elk plakje bladerdeeg met een flinke schep compote en vouw ze dubbel.
  3. Druk de randjes goed aan met een vork. Bestrijk de flapjes met een dun laagje losgeklopt ei en bestrooi met een beetje suiker.
  4. Doe de flapjes op een bakpapier en bak de flapjes in 15 minuutjes goudbruin en gaar. Eet smakelijk!

TIP:
Verras visite eens een keertje met een heerlijk tropische flap voor bij de koffie! In een handomdraai tover je deze flap op tafel door gemakkelijk onze Servero Fruitcompote te gebruiken als vulling. Zelf de vulling maken hoeft vanaf nu niet meer!