Fruitmoesjes cheesecake

Fruitmoesjes cheesecake

Lekker als dessert of als ontbijt

Met minimale voorbereidingstijd is deze cheesecake gemakkelijk te maken en kan het direct uit de koelkast worden getoverd wanneer je zin hebt in iets lekkers. 

Fruitmoesjes cheesecake

Geniet van de perfecte combinatie van zoet en romig met onze Fruitmoesjes Cheesecake! Of je het nu als decadent dessert of als verwennerij bij het ontbijt wilt, deze cheesecake is een ware traktatie. Bereid met heerlijke Servero Fruitmoesjes en een knapperige granolabodem, elke hap zorgt voor een explosie van smaak. 

Ingrediënten
voor 4 personen

  • 8 el granola met noten & zaden
  • 1 tl kaneel
  • 2 el honing of maple syrup
  • 300 g volle Griekse yoghurt
  • 1 tl Vanille aroma
  • 2 Servero Fruitmoesjes Appel, Aardbei, Framboos
  • 1 bakje verse frambozen

Zo maak je het

  1. Rooster de granola in een droge koekenpan. Voeg na 2 minuten het kaneel toe. Zodra je het kaneel extra goed gaat ruiken en de noten ietwat bruin worden, zet je het vuur uit.
  2. Voeg dan de honing of maple syrup toe aan de granola. Dit kan een beetje schuimen en wordt heel warm dus pas op! Zet de pan even apart.
  3. Vul de bodem van 4 glaasjes met de granola, verdeel dit goed. Heb je voldoende tijd? Laat dit dan even 10 minuten afkoelen.
  4. Roer in een kom de yoghurt los met het vanille aroma er doorheen. Verdeel dan de yoghurt over de bodem.
  5. Maak de cheesecake af met de Servero Fruitmoesjes en verdeel dit goed. Als ‘kers op de taart’ leg je nog wat verse frambozen op de cheesecakes! Makkelijk voor te bereiden en uit de koelkast te toveren voor het ontbijt of als heerlijk dessert!