Kijkje in de fabriek

Kijkje in de fabriek

Volg jij de weg van appel tot appelmoes?

Bij Servero hebben we een perfecte match tussen het Servero Food Lab en onze fabriek. Dankzij innovatieve technologie en het gebruik van friszoete appelrassen, kunnen we appelmoes maken zonder suiker toe te voegen. Onze potjes zitten boordevol pure appelsmaak - 100% appel, 100% smaak! Volg je de reis van een gewone appel naar overheerlijke appelmoes? Bij Servero nemen we je graag mee op dit smakelijke avontuur!

Kijkje in de fabriek

Bij Servero zijn het Servero Food Lab en onze fabriek perfect op elkaar afgestemd. Met behulp van geavanceerde technologie en de keuze voor friszoete appelrassen, kunnen we appelmoes maken zonder ook maar een korreltje suiker toe te voegen. In elk potje vind je alleen puurheid en de heerlijke smaak van appel. We zijn trots om te zeggen dat onze appelmoes 100% appel is, waardoor je volop kunt genieten van 100% smaak! Ben je nieuwsgierig naar de reis die een appel aflegt voordat het appelmoes wordt? Volg dan met ons mee! Ontdek hoe een gewone appel getransformeerd wordt tot de verrukkelijke Servero appelmoes die je kent en waar je van houdt.

In 2020 is het Klokhuis bij ons in de fabriek op bezoek geweest. Zij hebben gefilmd hoe je appelmoes maakt. Via deze link kun je meekijken in onze fabriek en precies zien hoe van een appeltje appelmoes gemaakt wordt! 

Zo maken we Servero 100% Appelmoes

 

Van appel
Tot appelmoes