Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

100% antwoord op jouw vragen

We begrijpen dat je mogelijk wat vragen hebt over onze producten en ons merk. Geen zorgen, we hebben hier een aantal veelgestelde vragen verzameld, samen met onze duidelijke antwoorden. Zit jouw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Over Servero

Servero staat voor ‘Natuurlijk de lekkerste’. Onze ambitie is om groenten en fruit zo puur mogelijk te houden en de smaak en het gezonde van vers zo dicht mogelijk te benaderen. In onze producten zit niets anders dan 100% groenten en fruit.  

Bij Servero willen wij je helpen aan je dagelijkse portie gezondheid. Onze missie is om het goede van fruit en groenten zo veel mogelijk te behouden door tijdens het verwerken zo min mogelijk toe te voegen én toch de lekkerste te zijn. In onze producten zitten alleen natuurlijke ingrediënten. We gebruiken verder ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat noemen we ‘natuurlijk de lekkerste’. 

Voor al je vragen en opmerkingen kun je terecht bij onze Servero consumentenservice via consumentenservice@servero.nl.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 op 0800-7378376 (gratis).

Bij Servero zijn we altijd op zoek naar 100% gedreven mensen. Voor meer informatie ga je naar www.servero.nl/werken-bij-servero. Interesse in een stage bij Servero? Mail ons je CV en motivatie naar marketing@servero.nl. 

Om de kwaliteit en smaak van onze fruitsnacks te bewaren, zitten ze in een kunststof zakje dat bestaat uit meerdere materialen en ‘lagen’. Eén van die materialen is ‘aluminium’, dat hebben we nodig om de houdbaarheid te kunnen garanderen. Omdat er aluminium in onze verpakking zit, moet het zakje bij het restafval weggegooid worden. De dop is van plastic en kan worden ingeleverd bij het (gescheiden) plastic afval. Het doosje is van karton en hoort bij het oud papier.

Over Servero Appelmoes

Servero Appelmoes is appelmoes gemaakt van appels en verder niets. Dus ook geen toegevoegde suiker of andere toevoegingen. Servero Appelmoes bevat alleen de suikers die van nature in de appel aanwezig zijn.  

We maken onze appelmoes van niets anders dan friszoete appelrassen en we verhitten ze veel korter. Daardoor blijft de smaak behouden en hoeven we niets toe te voegen. Het resultaat is een pure appelmoes, vol van smaak. 

Nee! Servero Appelmoes wordt gemaakt van niets anders dan appels en het bevat geen toegevoegde suikers, dus ook geen zoetstoffen of sap.  

Aan Servero Appelmoes is geen suiker toegevoegd. Onze appelmoes bevat alleen de suikers die van nature in de appel zitten. Daardoor zit er in Servero Appelmoes veel minder suiker dan in traditionele appelmoes. Niet voor niets past onze Appelmoes binnen de Schijf van Vijf. Bij onze producten op de website kun je de voedingswaarden vinden per product.

Onze appels halen we het liefst zo dicht mogelijk bij huis. De goede kwaliteit van de appels is onze basis. Omdat we niets toevoegen aan onze appelmoes proef je namelijk direct of de appels wel van goede kwaliteit zijn. Alleen de friszoete rassen gaan in onze appelmoes. Als de oogst in Nederland niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, komen de appels uit het buitenland.

Servero Appelmoes is verkrijgbaar in de meeste Nederlandse supermarkten. Je vindt Servero in het conservenschap, vlak bij de groenteconserven. De beschikbaarheid kan per supermarkt verschillen. Is het product van uw voorkeur niet verkrijgbaar in uw winkel? Vraag er dan naar bij uw supermarktmanager of stuur ons een bericht via consumentenservice@servero.nl. 

Servero Appelmoes kun je ongeopend circa twee jaar bewaren, maar zo ver zal het vast niet komen. Is de pot eenmaal open, dan kun je de appelmoes nog maximaal twee dagen bewaren in koelkast (max +7 C).

Servero Appelmoes bevat geen allergenen en geen gluten. Dat geldt voor alle varianten, dus Original, Met Stukjes en Biologisch. 

Over Servero Slurpfruit

Servero Slurpfruit is het lekkerste knijpfruit, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Gemaakt van 100% fruit. Zonder toevoegingen, dus ook geen suiker. Ons knijpfruit bevat dus alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. We kiezen voor herkenbare fruitsoorten en pureren die tot een lekkere gladde fruitmoes, omdat kinderen dat lekker vinden. Dat noemen we natuurlijk de lekkerste.

Servero Slurpfruit wordt gemaakt van 100% fruit en bevat geen toevoegingen, dus ook geen suiker. Doordat ons knijpfruit alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf bevat, is Servero Slurpfruit geschikt voor iedereen, maar uiteraard weet jij als ouder/verzorger het beste of je kindje hier al aan toe is. Ons knijpfruit is niet speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten, het is dus géén vervanging van babyvoeding of een (vers) fruithapje. De dop is geen speelgoed, je kan deze het beste buiten het bereik houden van kinderen onder de drie jaar.

Het knijpfruit van Servero Slurpfruit wordt gemaakt van 100% fruit en bevat alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. Het suikergehalte verschilt van het fruit dat in de verschillende soorten knijpfruit zit. Bij onze producten op de website kun je de voedingswaarden vinden per product.

Servero Slurpfruit bevat geen allergenen en geen gluten. Dat geldt voor alle varianten.

Over Servero Fruit to Go

Servero Fruit To Go is de lekkerste 100% fruitsnack voor onderweg, elk moment, overal. Ideaal voor elk moment, of je nu thuis bent of onderweg. Onze fruitsnacks zijn gemaakt van 100% fruit en verder niets. Zonder toevoegingen, dus ook geen suiker en géén kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Servero Fruit To Go is de lekkerste fruisnack voor elk moment. Onze fruitsnacks worden gemaakt van een mix van fruitsoorten. Onze fruitsnacks worden gemaakt van 100% fruit. Ze bevatten alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf en ze zijn geschikt voor iedereen. De dop is geen speelgoed, dus je kan deze het beste buiten bereik houden van kinderen onder de drie jaar.

Servero Fruit To Go is verkrijgbaar in de meeste Nederlandse supermarkten. Je vindt Servero in het fruitconservenschap, vlakbij de groenteconserven. De beschikbaarheid kan per supermarkt verschillen. Is het product van uw voorkeur niet verkrijgbaar in uw winkel? Vraag er dan naar bij uw supermarktmanager of stuur ons een bericht via consumentenservice@servero.nl. 

Servero Fruit To Go is geen vervanging voor een portie vers fruit. Servero staat achter het advies van het Voedingscentrum om iedere dag twee porties vers fruit te eten. Fruit To Go is een lekker alternatief voor andere, minder verantwoorde tussendoortjes, zoals koek en snoep.

Het knijpfruit van Servero Fruit To Go wordt gemaakt van 100% fruit en bevat alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. Het suikergehalte verschilt van het fruit dat in de verschillende soorten knijpfruit zit. Bij onze producten op de website kun je de voedingswaarden vinden per product.

Over Servero Fruitmoesjes

Servero Fruitmoesjes zijn gemaakt van fruit en verder niets. Dus ook geen toegevoegde suikers, zoetstoffen of smaak- en kleurstoffen. Servero Fruitmoesjes bevatten alleen de suikers die van nature in het fruit aanwezig zijn.

Servero Fruitmoesjes zijn verkrijgbaar in de meeste Nederlandse supermarkten. Je vindt Servero in het fruitconservenschap, vlakbij de groenteconserven. De beschikbaarheid kan per supermarkt verschillen. Is het product van uw voorkeur niet verkrijgbaar in uw winkel? Vraag er dan naar bij uw supermarktmanager of stuur ons een bericht via consumentenservice@servero.nl. 

Servero Fruitmoesjes zijn geen vervanging voor een portie vers fruit. Servero staat achter het advies van het Voedingscentrum om iedere dag twee porties vers fruit te eten. De Fruitmoesjes zijn een lekker alternatief voor andere, minder verantwoorde tussendoortjes, zoals koek en snoep. Ze zijn ideaal door de handige portieverpakkingen. Je kunt ze eten bij de avondmaaltijd, als toevoeging aan het ontbijt of als tussendoortje.

Servero Fruitmoesjes worden gemaakt van 100% fruit en bevat alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. Het suikergehalte verschilt van het fruit dat in de verschillende soorten fruitmoesjes zit. Bij onze producten op de website kun je de voedingswaarden vinden per product.

Servero Fruitmoesjes bevatten geen allergenen en geen gluten. Dat geldt voor beide varianten.

Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken om onze lekkere Fruitmoesjes mee te kunnen nemen en overal te eten. Met de cups bieden we ook het gemak van een portieverpakking. Als je je afval scheidt en dus de kartonnen sleeve bij papier weggooit en het kuipje bij plastic. Het folie moet bij het restafval. 

Onze Fruitmoesjes zijn gemaakt van 100% fruit, zonder toevoegingen. Ze bevatten dus alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. Door de handige portieverpakkingen zijn ze ideaal als tussendoortje, dessert en als toevoeging bij de avondmaaltijd. Ze zijn geschikt voor het hele gezin.

Over Servero Fruitcompotes

Servero Fruitcompotes zijn gemaakt van fruit en verder niets. Ze bevatten alleen de suikers die van nature in het fruit aanwezig zijn. Dus zonder toegevoegde suikers, zoetstoffen of andere toevoegingen. Een echte fruitcompote gemaakt met mooie grove stukjes fruit, die zie én proef je!

Servero Fruitcompotes zijn verkrijgbaar in de meeste Nederlandse supermarkten. Je vindt Servero in het fruitconservenschap, vlakbij de groenteconserven. De beschikbaarheid kan per supermarkt verschillen. Is het product van uw voorkeur niet verkrijgbaar in uw winkel? Vraag er dan naar bij uw supermarktmanager of stuur ons een bericht via consumentenservice@servero.nl.

Servero Fruitcompotes zijn geen vervanging voor een portie vers fruit. Servero staat achter het advies van het Voedingscentrum om iedere dag twee porties vers fruit te eten. Fruitcompotes zijn een lekker alternatief voor andere, minder verantwoorde tussendoortjes, zoals koek en snoep. Ze zijn ook ideaal om te gebruiken in maaltijden en zoete gerechten.

Servero Fruitcompotes worden gemaakt van 100% fruit en bevat alleen de natuurlijke zoetheid van het fruit zelf. Het suikergehalte verschilt van het fruit dat in de fruitcompote zit. Bij onze producten op de website kun je de voedingswaarden vinden per product.

Servero Fruitcompotes bevatten geen allergenen en geen gluten. Dat geldt voor alle varianten.

De glazen potten kun je weggooien in de glasbak. De cap mag je daar ook bij gooien, maar het is beter om deze bij het plastic-metaal-drankenkarton te gooien. Of herbruik je Servero potje. Je kunt er wat leuks van knutselen of iets in bewaren!

Over Servero

Natuurlijk de lekkerste

Over Servero

Bij Servero staat natuurlijke heerlijkheid voorop. We koesteren onze liefde voor de natuur van jongs af aan. Al decennia lang zetten we ons in voor het behoud van groenten, fruit en peulvruchten. Dag in, dag uit zoeken we naar nieuwe manieren om ze nóg smakelijker, gebruiksvriendelijker en puurder aan te bieden. Onze ambitie is om groenten, fruit en peulvruchten zo puur mogelijk te behouden, met behoud van de smaak en het gezonde karakter van vers. Hierbij schuwen we niet om nieuwe wegen in te slaan, want echte vernieuwing vraagt om durf en anders denken.

Lees meer

Contact

Heb je een vraag?

Of je nu een vraag hebt over onze producten, services of gewoon algemene informatie wilt opvragen, we staan klaar om je te helpen!

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00

Heb je een vraag?