Monchoutaart met Fruit To Go

Monchoutaart met Fruit To Go

Perfect voor een feestje

Of je nu een feestelijke gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een smakelijk dessert, deze taart zal zeker indruk maken op je gasten.

Monchoutaart met Fruit To Go

Deze heerlijke taart combineert de romigheid van monchou met de frisse en fruitige smaak van Fruit To Go, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is. Met een knapperige koekjesbodem en een zijdezachte vulling is deze monchoutaart een absolute traktatie voor liefhebbers van gebak en fruit. 

Ingrediënten 
voor 6 tot 12 personen

  • 2 knijpzakjes Servero Fruit to Go Fruit Appel, Aardbei, Framboos
  • 200 gram speculaas koeken, bijvoorbeeld van Bastogne
  • 70 gram roomboter
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 1 zakje klop fix
  • 400 gram monchou
  • 400 ml slagroom
  • Versiersels voor de taart (denk aan: rood fruit, slagroom, chocolade)

Zo maak je het

  1. Bekleed een taartvorm met een velletje bakpapier. Smelt de roomboter en maal de Bastogne koekjes fijn in de keukenmachine. Meng de gesmolten boter met de koekjes en maak de taartbodem door het mengsel met de bolle kant van een lepel stevig aan te drukken. Zet even in de koelkast.
  2. Mix de monchou los met de suiker met een handmixer tot het een luchtig en zacht geheel is. Meng in een andere kom de slagroom stijf met de klop fix. Meng de monchou met de slagroom, niet te lang, meng ook het zakje Servero Fruit to Go Appel, Aardbei, Framboos erdoorheen. Stort de vulling op de bodem en laat de taart 4 uur opstijven in de koelkast.
  3. Als de taart is opgesteven kun je hem bestrijken met Servero Fruit to Go Appel, Aardbei, Framboos en de taart zo feestelijk versieren als je zelf wil!

TIP:
Een heerlijke taart, gezellig te maken met de kids. Ideaal voor een verjaardag of feestelijke middag. Samen bakken is gezellig. Weinig moeite, super veel smaak.