Ons verhaal

Ons verhaal

Natuurlijk de lekkerste

Bij Servero staat natuurlijke heerlijkheid voorop. We koesteren onze liefde voor de natuur van jongs af aan. Al decennia lang zetten we ons in voor het behoud van groenten, fruit en peulvruchten. Dag in, dag uit zoeken we naar nieuwe manieren om ze nóg smakelijker, gebruiksvriendelijker en puurder aan te bieden. Onze ambitie is om groenten, fruit en peulvruchten zo puur mogelijk te behouden, met behoud van de smaak en het gezonde karakter van vers. Hierbij schuwen we niet om nieuwe wegen in te slaan, want echte vernieuwing vraagt om durf en anders denken.

Ons verhaal

Natuurlijk de lekkerste, daar staan we voor bij Servero. De liefde voor de natuur is ons met de paplepel ingegeven. Al tientallen jaren houden we ons bezig met het conserveren van groenten, fruit en peulvruchten. En elke dag zoeken we nieuwe manieren om ze lekkerder, gebruiksvriendelijker en puur te kunnen aanbieden. Dat doen we vanuit onze ambitie om groente, fruit en peulvruchten zo puur mogelijk te houden en de smaak en het gezonde van vers zo dicht mogelijk te benaderen. Daarbij treden we graag buiten de gebaande paden. Om echt te vernieuwen moet je tenslotte dingen anders durven doen.

Vernieuwen doen we zeker! Al onze innovaties maken we in het Servero Food Lab, het foodlaboratiorum van Servero. De plek waar groente- en fruitexperts een jaar hebben gesleuteld aan een recept met louter appel. Onze Servero Appelmoes is hierdoor niet alleen gemaakt van appel en verder niets maar ook nog eens de lekkerste! Daarom noemen we onze foodinnovators in het Servero Food Lab liever Servero Chef Koks!

We hebben bij Servero als missie om heel Nederland in staat te stellen om dagelijks een gezonde verantwoorde levensstijl te kunnen naleven, waarbij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten, fruit en peulvruchten wordt behaald. Servero wil dit behalen door de lekkerste, kwalitatieve plantaardige producten aan te bieden met minimale bewerkingen en natuurlijk zónder toevoegingen.

 

 

Kijkje in de fabriek

Volg jij de weg van appel tot appelmoes?

Kijkje in de fabriek

In het Servero Food Lab ontwikkelen we producten die direct in onze aangrenzende fabriek kunnen worden geproduceerd. Het Servero Food Lab en de fabriek zijn perfect op elkaar afgestemd. Dankzij onze geavanceerde technologie en het gebruik van uitsluitend friszoete appelrassen, kan Servero appelmoes produceren zonder toegevoegde suikers. Onze appelmoes in potjes is volledig puur en bestaat uitsluitend uit appels. Geniet van de 100% natuurlijke smaak! Volg je de reis van appel naar appelmoes?

Kijkje in de fabriek