Roomijs met Appelcompote

Roomijs met Appelcompote

Eenvoudige ingrediënten en eenvoudig te maken

Of je nu een zoete traktatie wilt na het diner of gewoon wilt genieten van een verfrissend dessert, dit roomijs met appelcompote is een absolute aanrader.

Roomijs met Appelcompote

Verwen jezelf met een heerlijk dessert met ons recept voor roomijs met appelcompote! Deze combinatie van romig roomijs en smaakvolle appelcompote zal je smaakpapillen betoveren. 

Ingrediënten
voor 2 personen

  • 1 pot Servero Appelcompote
  • 1 bakje roomijs (2 bolletjes pp)
  • 250 gram rozijnen
  • Pak lange vingers of biscuit met kaneelsuiker
  • Speculaaskruiden
  • 200 gram ongezouten notenmix

Zo maak je het

  1. Verhit de appelcompote samen met twee handjes rozijnen en vier theelepels speculaaskruiden op laag vuur. Zet twee bakjes klaar en vul elk met twee bolletjes roomijs.
  2. Schep hierna de appelcompote uit het pannetje over het ijs. Verdeel de notenmix naar wens over de twee bakjes en breek de lange vingers doormidden en zet deze in het ijsje. Zo maak je in een handomdraai een lekker en fruitig dessert! Eet smakelijk!

TIP:
Varieer met onze Servero Fruitcompotes en verschillende smaken ijs om jou ideale dessert te creëren!