Slurpfruit ijsjes

Slurpfruit ijsjes

Perfect op warme zomerdagen

Of je nu kiest voor aardbei, sinaasappel, framboos of een andere heerlijke smaak, onze Slurpfruit-ijsjes zorgen gegarandeerd voor een explosie van fruit.

Slurpfruit ijsjes

Deze ijsjes zijn de perfecte traktatie op warme zomerdagen of wanneer je gewoon zin hebt in iets verfrissends. Slurpfruit-ijsjes zijn gemaakt van de meest sappige en smaakvolle vruchten, die zijn omgetoverd tot een heerlijk ijsje op een stokje.

Ingrediënten
voor 6 ijsjes 

  • 500 gram volle yoghurt
  • 1 verpakking Servero Slurpfruit bio appel pompoen banaan
  • 1 appel
  • 1 banaan
  • Optioneel: Plastic waterijs vormpjes voor 6 ijsjes

Zo maak je het

  1. Zet alle ingrediënten klaar. Halveer de banaan en snijd deze dan in plakken. Snijd de appel in kleine blokjes van 5 x 5 mm.
  2. Meng in een kommetje een pouche knijpfruit met ongeveer dezelfde hoeveelheid yoghurt en roer door elkaar.
  3. Ga creatief aan de slag met het vullen van de vormpjes! Begin in een vormpje bijvoorbeeld met een laagje knijpfruit, gevolgd door een laag yoghurt en als laatste de combinatie van yoghurt en knijpfruit uit het kommetje. Sluit het ijsvormpje af met het ijsstokje in het dekseltje. Een andere vorm kun je vullen door bijvoorbeeld wat blokjes appel onderop te doen, gevolgd door laagjes yoghurt en slurpfruit en appel afgewisseld. Ook leuk & lekker; twee plakjes banaan aan beide buitenzijden van de vormpjes en de rest vullen met slurpfruit & yoghurt.
  4. De ijsjes moeten minstens 4 uur in de vriezer staan. Haal ze 10 minuten voor het serveren uit de vriezer. Dan zou je ze daarna makkelijk uit de vorm moeten kunnen halen. Spoel de buitenkant van de vorm eventueel even af met wat lauw water als ze blijven plakken.

TIP:

Wees creatief en versier jouw yoghurtijsjes met verschillende smaken Slurpfruit of Fruit To Go. Ook kan je variëren met fruitsoorten om telkens een ander smaakje te maken. Door het fruit in blokjes en plakjes, op verschillende plekken in de vorm te leggen, krijg je steeds een ander soort ijsje.